Freelance

 Wanted and found it

Op zoek naar freelance schoonheidsspecialiste voor tijdelijke korte of lange opdrachten of evenement of een leuke verrassing voor je medewerkers of vriend(in)en? U zoekt een flexibele aanvulling op uw huidig team of een tijdelijke oplossing bij onverwachte afwezigheden?

Een betrouwbare schoonheidsspecialiste die volledig autonoom kan werken en beschikt over de nodige ervaring en diploma’s kan een grote meerwaarde zijn voor u en uw zaak. Klassieke schoonheidsverzorgingen zoals manicure, esthetische en medische pedicure, gelaatsverzorging, ontharingen, massages, lichaamspakkingen en plaatsen van gellac, make-up, lakken en het plaatsen van wimper extentions zijn dagelijkse kost voor Sammy. Naast de finesse voor esthetiek is het begeleiden van de klant een passie en kan u rekenen op vrijblijvend klantgericht advies en een transparante communicatie zodat wij samen naar een geweldige schoonheidservaring streven.

Sammy volgde haar opleiding schoonheidszorgen op KA Schoten en studeerde met glans af in 2008. Na enkele jaren als manager en schoonheidsspecialiste in de schoonheidsbranche richtte ze in 2010 Sammy, uw schoonheidsspecialiste aan huis op. Naast schoonheidsverzorgingen aan te bieden bij de mensen thuis, werd na verloop van tijd de vraag ook groter naar freelance opdrachten.

Sinds 2011 verdiepte Sammy zich in het plaatsen van Shellac op zowel handen als voeten.

2017 Werd het jaar waar het aanbod aangevuld werd met het plaatsen van wimperverlengingen met zowel one-by-one techniek voor oogverblindende look. Voordat dat net ietsje meer kan je kiezen voor 3D of 5D verlengingen.

Het verlengen van wimpers wordt alleen op de schoonheidssalons aangeboden, zowel bij Esthetic Scarabee als Beauty Concept omwille van de externe invloeden en uw eigen comfort voor een oogverblindende look te garanderen. Dit heeft voornamelijk te maken met de luchtvochtigheid en reactie van de lijm waarmee de zijde wimpers geplaatst worden op uw eigen wimpers. In 2022 maakte de wimperlift zen intrede in de salons. Aan huis is deze service niet mogelijk.

Ellen Boyens, zaakvoerster bij Esthetic Scarabee verdiepte zich in 2016 in een concept van totale huidverbetering en maakte Sammy warm om zich hier ook voor te engageren. Ellen: ‘PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings, die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. PCA Skin biedt slimme oplossingen voor huidproblemen zoals: Hyperpigmentatie, melasma, lichtbeschadiging, huidveroudering, acné,’  psoriasis, gevoeligheid, rosacea en keratosis pilaris.’

 

 

Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bekijken voor een vruchtbare samenwerking.
0484 56 96 05boss
info@beautyconcept.be