Pedicure

Pure verwennerij voor uw voeten

Pedicure[1]Bij een voetverzorging worden de nagels correct geknipt, dit wil zeggen recht en niet te kort om complicaties te voorkomen. De velletjes worden verwijderd en uw nagelriemen naar achter geduwd. Op deze manier zien uw nagels er niet alleen verzorgd uit, uw nagel krijgt op deze manier terug zuurstof en voeding en dat resulteert in een gezonde nagel. Uw voeten worden verlost van eventuele pijnlijke likdoorns en eeltpitten, die vakkundig verwijderd. Indien u last heeft van ingegroeide nagels worden deze professioneel uitgeknipt. Eelt en eeltvlekken wordt vervolgens weggesneden met aangepaste eeltmessen en glad geraspt. Mijn voorkeur gaat uit naar de voetraspen van Biosana.
De huid wordt intens gehydrateerd en gevoed door een voetcrème. Dit geeft tevens een verfrissend effect en u kan genieten van zachte, gladde voeten.

 

Maak dus komaf met vervelende voetproblemen en geniet van een diplomeerde schoonheidsspecialiste aan huis die uw voeten verlost van al uw ongemakken. Dankzij expertise van Sammy kunnen  kalknagels geknipte en in vorm gebracht worden. Gescheurde/gespleten/ brokkelige nagels weet Sammy ook wel raad mee. Nagels met psoriasis zijn enorm ongemakkelijk maar zelfs deze problematiek valt aan te pakken. Krommende/holle/bolle/vlakke/brosse nagels vragen iets meer aandacht, maar zelfs dit is geen probleem voor Sammy. Verdikte nagels of net dunne nagelplaten kunnen mooi verzorgd worden.

Voeten

Esthetische pedicure €36.00
Gespecialiseerde voetverzorging(aan te raden bij problematiek) €46.00
Verwen Pedicure (peeling, pedicure en massage) €61.00

 

Supplementen*

  Kleurenlak €10.00
  French lak €15.00
  Kleur Gellac €25.00
  French gellac €30.00
Verwijderen van gellac €25.00
Verwijderen van gellac in combinatie met nieuwe set €15.00

*Supplementen zijn enkel mogelijk in combinatie met andere verzorgingen.

made with love