Contact

Afspraak?

Afspraken kan u maken per telefoon, sms, whatsapp

0484 56 96 05

Stuurt u liever een mailtjeinfo@beautyconcept.be

U kan mij ook contacteren via Facebook

 Waar

Antwerpen Centrum en deelgemeenten.

Ben je niet zeker of jou thuis binnen de regio valt? Neem contact op en we bekijken de opties.

Update

Antwerpen centrum hanteert sinds 2023 (augustus) een nieuw parkeerbeleid. Hierdoor is uw huisbezoek enkel mogelijk als uw parkeervergunning voor bezoekers zelf in orde maakt of u bijzonder dicht bij een parkeergelegenheid woont. Neem contact op voor meer informatie.

antwerpen

Wie is Sammy?

Na jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en manager begon ik in 2010 aan mijn eerste avontuur: Sammy, Uw schoonheidsspecialiste aan huis.
Door finesse voor esthetiek en gedrevenheid naar huid verbetering en huidverzorging op een betaalbare wijze heb ik gekozen voor Anubis Cosmetics. Niet alleen om de aangename texturen en geuren, die betaalbaar zijn en hun beloofde resultaat bereiken..

Sammy

Klassieke schoonheidsverzorging zoals manicure, pedicure, make-up, gelaatsverzorgingen, massage en lichaamsverzorgingen bij u thuis wanneer het voor past, voor hem en haar. Sammy volgde haar opleiding schoonheidszorgen op KA Schoten en studeerde met glans af in 2008. Na enkele jaren als manager en schoonheidsspecialiste in de schoonheidsbranche richtte ze in 2010 Sammy, uw schoonheidsspecialiste aan huis op. Naast schoonheidsverzorgingen aan te bieden bij de mensen thuis, werd na verloop van tijd de vraag ook groter naar freelance opdrachten. Dit begon met korte tijdelijk opdrachten en sinds 2017 schittert Sammy ook in het Esthetic Scarabee team naast Ellen te Deurne. Sinds 2019 kan u ook terecht bij Zilverzout te stabroek, Line (eigenaar van Zilverzout) heeft al meer dan 20 jaar beauty ervaring en ook daar vult Sammy het team aan.

Als ik niet aan het werk ben omring ik mij graag met familie en vrienden. Ik ben verzot op weekendjes weg, etentjes, een drankje en dansje maken. Uiteraard kan ik ook genieten van een voormiddagje in de badkamer die ik omtover tot een spa om mezelf te pamperen met onze pareltjes van producten.

Tot snel,

dot it with passion or not at all