Contact

Sammy
Uw schoonheidsspecialiste aan huis
voor hem en haar

Uw favoriete schoonheidsverzorgingen door gediplomeerde schoonheidsspecialiste, Sammy bij uw thuis wanneer u er tijd voor heeft. Heerlijke verzorgingen aan eerlijke prijzen met alleen het beste uit de natuur.

Diensten

Bij Sammy, uw gediplomeerde schoonheidsspecialiste kan u voor volgende klassieke verzorgingen terecht:

U wenst een afspraak?

Afspraken kan u maken per telefoon, sms, whatsapp

0484 56 96 05

Stuurt u liever een mailtje?
info@beautyconcept.be

Je kan mij ook contacteren via Facebook

Waar

Antwerpen Centrum en deelgemeenten.

Ben je niet zeker of jou thuis binnen de regio valt? Neem contact op en we bekijken de opties.

antwerpen

Wie is Sammy

Na jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en manager begon ik in 2010 aan mijn eerste avontuur: Sammy, Uw schoonheidsspecialiste aan huis.
Door finesse voor esthetiek en gedrevenheid naar huid verbetering en huidverzorging op een betaalbare wijze heb ik gekozen voor Anubis Cosmetics. Niet alleen om de aangename texturen en geuren, die betaalbaar zijn en hun beloofde resultaat bereiken.. (Lees meer)

Sammy

Klassieke schoonheidsverzorging zoals manicure, pedicure, make-up, gelaatsverzorgingen, massage en lichaamsverzorgingen bij u thuis wanneer het voor past, voor hem en haar. Sammy volgde haar opleiding schoonheidszorgen op KA Schoten en studeerde met glans af in 2008. Na enkele jaren als manager en schoonheidsspecialiste in de schoonheidsbranche richtte ze in 2010 Sammy, uw schoonheidsspecialiste aan huis op. Naast schoonheidsverzorgingen aan te bieden bij de mensen thuis, werd na verloop van tijd de vraag ook groter naar freelance opdrachten. Dit begon met korte tijdelijk opdrachten en sinds 2017 schittert Sammy ook in het Esthetic Scarabee team naast Ellen te Deurne en zij vervolledigd tevens team bij Beauty Glamour te Brasschaat bij Sara Jansen. En vanaf maart 2019 kan je ook terecht bij Zilverzout, te Stabroek waar zij het team aanvult naast Line.

dot it with passion or not at all

Bent u nog op zoek naar een freelance medewerker? Neem gerust contact op om de mogelijkheden af te toetsen.