Gelaatsverzorging

Relax, it’s me time

Anubis cosmetics Barcelona geeft opmerkelijke resultaten in huidverzorging en de verbetering in de huid is opmerkelijk aanwezig na slechts één behandeling. Effectiviteit door de hoge kwaliteit van de grondstoffen en daar bovenop fijne producten in gebruik maken dit een bijzonder A merk. U bent in veilige handen bij Sammy met méér dan 15 jaar ervaring!

QUICK TREATMENT gelaatsverzorging 50min

reiniging, exfoliatie, masker, dagverzorging

Na oppervlakkige reiniging kunnen we een huiddiagnose maken om zo verder een verzorging op maat te kunnen bieden. Hierna word er een dieptereiniging met exfoliatie uitgevoerd. Een aangepast masker zal hierna de huid terug vitaliseren.

Er wordt nog een aangepaste dagcrème en serum aangebracht om af te sluiten. Zo wordt de huid weer in balans gebracht en beschermd.

BASIC TREATMENT gelaatsverzorging 60min

reiniging, exfoliatie, masker, massage, oogverzorging, serum, dagverzorging

Na oppervlakkige reiniging kunnen we een huiddiagnose maken om zo verder een verzorging op maat te kunnen bieden. Hierna word er een dieptereiniging uitgevoerd. Een aangepast masker zal hierna de huid terug vitaliseren.

De massage word niet alleen als aangenaam ervaren deze zal er voor zorgen dat alle actieve bestanddelen optimaal worden opgenomen. Er wordt nog een aangepaste dagcrème en serum aangebracht om af te sluiten. Zo wordt de huid weer in balans gebracht en de huid te beschermen.

 

POLIVITAMINIC TREATMENT Huidverbetering 60min

 

reiniging, exfoliatie, masker, concentraat, massage, oogverzorging, serum, dagverzorging

Diepgaande reingingsmousse op basis van verschillende vitamines in het bijzonder pro vitamine C, ctirusem (stamcel van de appelsien) en hyaluronzuur => Hyal Ceel-C, excellente synergie tussen antioxidatie en hydratatie. Deze werkstoffen komen in deze luxe producten elke keer weer terug. Verder gaan we dieper in waarom wij fan zijn van Vitamine C.  Wij zetten onze verzorging verder met exfoliatie op maat. Concentraat van Polivitaminic boordevol werkstoffen die we vergezellen van een massage voor de beste opname. Masker van deze lijn geeft waanzinnige resultaten naar huidverheldering, hydratatie, anti oxiderende werken maakt dit uitgelezen verzorging voor al wie graag die gezonde uitstraling en glow wil herwinnen of verbeteren. We spreken hier van huidverbetering omdat we collageen kunnen stimuleren en huidherstel, merkbaar resultaat in droogte lijntjes, en ontstekingsremmend werken. Pro vitamine C is een vele stabielere verbinding van vitamine C, vandaar dat deze formule zo geweldig resultaat geeft in combinatie met hyaluronzuur van verschillende grootte om op alle niveau’s een langdurige hydratatie te ervaren.

Waarom houden wij zo van vitamine C:
*Huidherstel
*Verhelderd teint, verminderd pigment, huid straalt
*Huid verstevigend
*Preventie zonneschade door anti oxiderende werking
*Stimuleert aanmaak collageen

Meer info

 

NEW EVEN TREATMENT Huidverbetering 60min

reiniging, exfoliatie, masker, concentraat, massage, oogverzorging, serum, dagverzorging

Dit is een specifieke verzorging om de huid te voorzien van meer zuurstof dat geschikt is voor verstikte, verouderde en vermoeide huid. Ancé op de kin tegen gaan en algemene anti age zijnde keywords voor deze verzorging.

Waarom houden wij zo van AHA hydroxy systeem, synergie die zuurstof regereneerd:
*Toename van zuurstof in de weefsels
*Versnelt epidermale vernieuwing
*Revitaliseert
*Anti-oxiderende werking
*Herstructeren van de huid
*OPGELET, mensen met een allergie voor AHA’s is deze verzorging niet van toepassing

Shining Line

Reiniging, combined peel, concentraat, serum, massage, masker, emuslie, dagverzorging

Shining line treatment van Anubis Cosmetics behoort tot huidverbeteringsaanbod bij Beauty Concept omwille dat deze zo rijk is aan anti-oxidanten. Deze antioxidanten lijn biedt bescherming tegen vrije radicalen (schadelijke invloeden) en revitaliseert de huid en zorgt voor huidregeneratie. W Synergy Complex geeft excellente verlichting en bestaat uit arbutin, kojiczuur en glabridin. Verminderd vlekken en egaliseert de huid. Heeft depigmenterend effect en herstelt diep in de weefsels en beschermt tegen verdere pigmentatie.

Voor een grondige reiniging doen we beroep op de producten van de New Even, deze hebben AHA’s als basis. Ideaal om onze huid voor te bereiden voor de combined peel van de Shining Line. Deze 3 fase peel zit boordevol met fruitzuren, zowel AHA’s en BHA vinden we terug in de formulering (arbutin, kojic, azelaic, mandelic, geliefd voor hun verlichtende werking op pigmentatie). De volgende stap in deze unieke verzorging is het gebruik van verlichtend Mela5 concentraat om nog meer resultaat te halen in depigmentatie, Dankzij de unieke formule van Whitening Mela5 kunnen we pigmentatie aanpakken van verschillende oorzaken. Melavoid gaat intensiteit van de vlekken verminderen en verkleinen daar dat deze inwerkt op tyrosinase (enzym dat verantwoordelijk is voor aanmaak van melanine, gekend van bruiningsproces). Niacinamide gaat de huid verlichten en oplichten, daarnaast lost dit de fijne lijntjes mee op.

Tranexamiczuur kan verschillende pigmentatieproces beïnvloeden zoals:

  • Vasculaire ontsteking (geeft vlekken na genezing)
  • Melanocyten worden door hormonen gestimuleerd dus door hun productie afremmen
  • Controle krijgen over de groeifactoren (eiwit die verantwoordelijk is voor pigmentsignaal in dit geval)
  • Controle krijgen over arachidonzuur: door oxidatie op cellulair niveau maakt de huid vlekken aan

 

Dit wonderlijk concentraat word ingemasseerd, vergezeld met het verlichtend K serum die complex W synergy complex bevat en nog veel meer waardevolle bestanddelen zoals melkzuur (hydratatie en collageen stimuleren), salicylzuur (talgreguleren), aloe vera (verzacht en herstelt) en sodium PCA (hydratatie). Verlichtend K mask dat op zijn buurt is rijk aan koijc zuur, shea buttter, arbutin, glabridin en vitamine C om het proces nog te versterken. Na de massage blijft het masker nog even rusten. Voor de afwerking kan er gekozen worden voor lichtere texturen of net voor volle crèmes afhankelijk van de huidconditie van de huid. Eenvoudige roll on stick voor lokaal gebruik op basis van kojiczuur en melkzuur en licorice voor hydratatie in de strijd tegen de pigmentatie.

Nu het depigmentatie proces gestart is, is het van uiterst belang nieuwe pigmentatie te voorkomen (Lees: SPF 50). De werkstoffen gaan nog dagen erna doorwerken en het daadwerkelijke afgewerkt resultaat is dus na een paar dagen pas zichtbaar. In kuurvorm behaald u het grootste resultaat in 8 sessies. Afhankelijk van de huidconditie zetten we deze combined peel sneller of later terug in

Contra indicaties:

  • Beschadigde huid
  • Heel gevoelige huid
  • Borstvoeding en zwangerschap
  • Actieve Ancé
  • Couperose
  • Allergie AHA, asperine

Effectivity

Reiniging, exfoliatie, concentraat, massage, oogverzorging, masker, serum, dagverzorging.

Deze complete anti-age oplossing transformeert anti-ouderdomsbehandeling naar een authentieke revelatie voor de huid. Krachtige werking tegen rimpels, verhoogt soepelheid en pakt te kort van lipiden en hydratatie aan. Werkt aan de kern van de cellen om huidveranderingen te herstellen en ouderdomsverschijnselen tegen te gaan.

Aangepaste reinging om oppervlakte voor te bereiden om aan te slag te gaan met de fruitzuurpeeling van caviar en parel. Deze peeling AHA based dringt diep in de huid om op cellulair niveau celmetabolisme te activeren, hydratatie te herstellen, vlekken en rimpels te egaliseren.

Exlusieve concentraat van Effectivity line zorgt verheldering, hydratatie en herstel van lipiden dankzij de waanzinnige combinatie van cavair, parel en fucogel. Dit specifiek concentraat masseren we in vergezeld met caviar & pearl cream, deze anti-age verzorging voroziet de huid van de allerbeste hydratatie, hersteld lipiden, zorgen voor lifting en herstel van huidtugor. Formule bevat uiteraard ook cavair en parelpoeder, avocado, inchi liftine en imulidin.

Gold Masker bevat dé actiefste ingrediënten met globaal antiage effect. Herstel in voeding, hydratatie, regerenatie en geeft de huid een waanzinnige verlichtende uitstraling.

 

Opzoek naar nog betere resultaten? Bekijk het aanbod van Beauty Concept, op deze unieke locatie bieden wij nog meer huidverbetering aan.

Meer informatie gelaatsverzorging

4.1.1

Eerst gaan we oppervlakkige onzuiverheden en make-up verwijderen doormiddel van PH neutraal reinigingspoduct. Deze zal de huid gaan verfrissen en de poriën zuiveren. Hiernaast gaat de huid al vanaf de eerste stap gehydrateerd worden.

Hierna kunnen we een huiddiagnose maken om een verzorging op maat te kunnen aanbieden.

De peeling verwijderd de dode huidcellen door middel van de zuren, enzyme of korrels dat deze bevat. Verschillende bestanddelen zullen ervoor zorgen dat de huid zowel gezuiverd als hydrateerd en gekalmeerd wordt terwijl de peeling zijn werk doet. Daarna voelt de huid zijdezacht aan en is de huid klaar voor de volgende stap, het opnemen van de komende producten.

Massage beginnen we met het aanbrengen van aangepast serum en massagecrème. Hiermee kunnen we aangenaam de huid masseren, de huid stropt niet en ondertussen kunnen de bestanddelen diep in de huid opgenomen en in de betreffende huidlagen hun werk doen voor een nog beter resultaat. De weldoende massage zorgt dat de belevening compleet is van een ontspannende verzorging daar we kunnen werken op een verlaging van het gevreesde stresshormoon, cortizol. Daarbovenop worden de weefsels geactiveerd voor meer cel activiteit in aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur die op hun buurt anti age werking hebben.

Het masker aangepast aan uw huid bevat heel geconcentreerde hoeveelheden actieve bestanddelen om de huid weer in balans te brengen. Dit kan gaan van versoepelen, verstevigen, hydrateren, vroegtijdige huidveroudering tegen aan, anti-septisch, voeden tot kalmeren.

Om u te beschermen tegen alle factoren die de huid beschadigd en verouderd is het belangrijk om een aangepaste dagcrème te gebruiken.

U kan genieten van vrijblijvend gratis advies voor uw naverzorging. Thuisverzorging is zeker aan te raden om uw huid te blijven verbeteren. Aanschaf van deze producten is dan ook mogelijk.

made with love