Gelaatsverzorging

Relax, it’s me time

Anubis cosmetics Barcelona geeft opmerkelijke resultaten in huidverzorging en de verbetering in de huid is opmerkelijk aanwezig na slechts één behandeling. Effectiviteit door de hoge kwaliteit van de grondstoffen en daar bovenop fijne producten in gebruik maken dit een bijzonder A merk die u sinds einde 2021- begin 2022 ook aan huis kan genieten door uw gedimplomeerde schoonheidsspecialiste, Sammy met méér dan 10 jaar ervaring!

QUICK TREATMENT gelaatsverzorging 50min

reiniging, exfoliatie, masker, dagverzorging

Na oppervlakkige reiniging kunnen we een huiddiagnose maken om zo verder een verzorging op maat te kunnen bieden. Hierna word er een dieptereiniging met exfoliatie uitgevoerd. Een aangepast masker zal hierna de huid terug vitaliseren.

Er wordt nog een aangepaste dagcrème en serum aangebracht om af te sluiten. Zo wordt de huid weer in balans gebracht en beschermd.

€65.00

BASIC TREATMENT gelaatsverzorging 60min

reiniging, exfoliatie, masker, massage, oogverzorging, serum, dagverzorging

Na oppervlakkige reiniging kunnen we een huiddiagnose maken om zo verder een verzorging op maat te kunnen bieden. Hierna word er een dieptereiniging uitgevoerd. Een aangepast masker zal hierna de huid terug vitaliseren.

De massage word niet alleen als aangenaam ervaren deze zal er voor zorgen dat alle actieve bestanddelen optimaal worden opgenomen. Er wordt nog een aangepaste dagcrème en serum aangebracht om af te sluiten. Zo wordt de huid weer in balans gebracht en de huid te beschermen.

€75.00

 

POLIVITAMINIC TREATMENT Huidverbetering 60min

 

reiniging, exfoliatie, masker, concentraat, massage, oogverzorging, serum, dagverzorging

Diepgaande reingingsmousse op basis van verschillende vitamines in het bijzonder pro vitamine C, ctirusem (stamcel van de appelsien) en hyaluronzuur => Hyal Ceel-C, excellente synergie tussen antioxidatie en hydratatie. Deze werkstoffen komen in deze luxe producten elke keer weer terug. Verder gaan we dieper in waarom wij fan zijn van Vitamine C.  Wij zetten onze verzorging verder met exfoliatie op maat. Concentraat van Polivitaminic boordevol werkstoffen die we vergezellen van een massage voor de beste opname. Masker van deze lijn geeft waanzinnige resultaten naar huidverheldering, hydratatie, anti oxiderende werken maakt dit uitgelezen verzorging voor al wie graag die gezonde uitstraling en glow wil herwinnen of verbeteren. We spreken hier van huidverbetering omdat we collageen kunnen stimuleren en huidherstel, merkbaar resultaat in droogte lijntjes, en ontstekingsremmend werken. Pro vitamine C is een vele stabielere verbinding van vitamine C, vandaar dat deze formule zo geweldig resultaat geeft in combinatie met hyaluronzuur van verschillende grootte om op alle niveau’s een langdurige hydratatie te ervaren.

Waarom houden wij zo van vitamine C:
*Huidherstel
*Verhelderd teint, verminderd pigment, huid straalt
*Huid verstevigend
*Preventie zonneschade door anti oxiderende werking
*Stimuleert aanmaak collageen

Meer info

€85.00

 

NEW EVEN TREATMENT Huidverbetering 60min

reiniging, exfoliatie, masker, concentraat, massage, oogverzorging, serum, dagverzorging

Dit is een specifieke verzorging om de huid te voorzien van meer zuurstof dat geschikt is voor verstikte, verouderde en vermoeide huid. Ancé op de kin tegen gaan en algemene anti age zijnde keywords voor deze verzorging.

Waarom houden wij zo van AHA hydroxy systeem, synergie die zuurstof regereneerd:
*Toename van zuurstof in de weefsels
*Versnelt epidermale vernieuwing
*Revitaliseert
*Anti-oxiderende werking
*Herstructeren van de huid
*OPGELET, mensen met een allergie voor AHA’s is deze verzorging niet van toepassing

€ 85.00

 

Opzoek naar nog betere resultaten? Bekijk het aanbod van Beauty Concept, op deze unieke locatie bieden wij nog meer huidverbetering aan.

Meer informatie gelaatsverzorging

4.1.1

Eerst gaan we oppervlakkige onzuiverheden en make-up verwijderen doormiddel van PH neutraal reinigingspoduct. Deze zal de huid gaan verfrissen en de poriën zuiveren. Hiernaast gaat de huid al vanaf de eerste stap gehydrateerd worden.

Hierna kunnen we een huiddiagnose maken om een verzorging op maat te kunnen aanbieden.

De peeling verwijderd de dode huidcellen door middel van de zuren, enzyme of korrels dat deze bevat. Verschillende bestanddelen zullen ervoor zorgen dat de huid zowel gezuiverd als hydrateerd en gekalmeerd wordt terwijl de peeling zijn werk doet. Daarna voelt de huid zijdezacht aan en is de huid klaar voor de volgende stap, het opnemen van de komende producten.

Massage beginnen we met het aanbrengen van aangepast serum en massagecrème. Hiermee kunnen we aangenaam de huid masseren, de huid stropt niet en ondertussen kunnen de bestanddelen diep in de huid opgenomen en in de betreffende huidlagen hun werk doen voor een nog beter resultaat. De weldoende massage zorgt dat de belevening compleet is van een ontspannende verzorging daar we kunnen werken op een verlaging van het gevreesde stresshormoon, cortizol. Daarbovenop worden de weefsels geactiveerd voor meer cel activiteit in aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur die op hun buurt anti age werking hebben.

Het masker aangepast aan uw huid bevat heel geconcentreerde hoeveelheden actieve bestanddelen om de huid weer in balans te brengen. Dit kan gaan van versoepelen, verstevigen, hydrateren, vroegtijdige huidveroudering tegen aan, anti-septisch, voeden tot kalmeren.

Om u te beschermen tegen alle factoren die de huid beschadigd en verouderd is het belangrijk om een aangepaste dagcrème te gebruiken.

U kan genieten van vrijblijvend gratis advies voor uw naverzorging. Thuisverzorging is zeker aan te raden om uw huid te blijven verbeteren. Aanschaf van deze producten is dan ook mogelijk.

made with love