Gelaatsverzorging

Relax, it’s me time

Verdeaosi

Ik geloof in de eenvoud, in de zuiverheid, in de eerlijkheid en in de schoonheid van de natuur.

Daarom heb ik het volle vertrouwen in Verdeosi.

Verdeoasi ( de groene oase) is een Italiaanse lijn die enkel kwaliteitsvolle en natuurlijke grondstoffen gebruikt van gecertificeerde herkomst.
Dit merk is veilig en voldoet aan alle behoefte. Er word geen gebruik gemaakt van vaseline of paraffine.
Een complete en innoverende lijn die 25 jaar ecologische en hypoallergenen producten produceert en op de markt brengt.

Mini gelaatsverzorging 45min

Na oppervlakkige reiniging kunnen we een huiddiagnose maken om zo verder een verzorging op maat te kunnen bieden. Hierna word er een dieptereiniging uitgevoerd. Een aangepast masker zal hierna de huid terug vitaliseren.

Er wordt nog een aangepaste dagcrème en serum aangebracht om af te sluiten. Zo wordt de huid weer in balans gebracht en beschermd.

€55.00

Complete gelaatsverzorging 60min

Na oppervlakkige reiniging kunnen we een huiddiagnose maken om zo verder een verzorging op maat te kunnen bieden. Hierna word er een dieptereiniging uitgevoerd. Een aangepast masker zal hierna de huid terug vitaliseren.

De massage word niet alleen als aangenaam ervaren deze zal er voor zorgen dat alle actieve bestanddelen optimaal worden opgenomen. Er wordt nog een aangepaste dagcrème en serum aangebracht om af te sluiten. Zo wordt de huid weer in balans gebracht en de huid te beschermen.

€65.00

Meer informatie gelaatsverzorging

4.1.1

Eerst gaan we oppervlakkige onzuiverheden en make-up verwijderen doormiddel van reinigingsmelk of reiningsgel. Voor de vettere huiden gaat de voorkeur uit naar de reingingsgel op basis van tea tree oil om zijn zeer zuiverende werking. Deze melk of gel die ph neutraal zijn, zal de huid gaan verfrissen en de poriën zuiveren. Hiernaast gaat de huid al vanaf de eerste stap hydrateert worden.

Hierna kunnen we een huiddiagnose maken om een verzorging op maat te kunnen aanbieden.

De peeling verwijderd de dode huidcellen door middel van de zuren dat deze bevat. Verschillende bestanddelen zullen ervoor zorgen dat de huid zowel gezuiverd als hydrateerd en gekalmeerd wordt terwijl de peeling zijn werk doet. Voor een vetter huid geven we de voorkeur om te werken met een scrub die de dode huidcellen weg schuurt. Om de huid na de peeling of scrub weer een boost te geven en te helpen in de PH balans wordt er een zuurtecrème aangebracht. Deze voelt zijdezacht aan en zo herwint de huid haar vitaliteit.

Massage beginnen we met het aanbrengen van aangepast serum. Daarna zoeken we aangepaste massageolie om basis van verschillende etherische oliën. Hiermee kunnen we aangenaam de huid masseren, niet stropt en ondertussen kunnen de bestanddelen diep in de huid penetreren en in de betreffende huidlagen hun werk doen voor een nog beter resultaat.

Het masker aangepast aan uw huid bevat heel geconcentreerde hoeveelheden actieve bestanddelen om de huid weer in balans te brengen. Dit kan gaan van versoepelen, verstevigen, hydrateren, vroegtijdige huidveroudering tegen aan, anti septisch, voeden tot kalmeren.

Om u te beschermen tegen alle factoren die de huid beschadigd en verouderd is het belangrijk om een aangepaste dagcrème te gebruiken.

U kan genieten van vrijblijvend gratis advies voor uw naverzorging. Thuisverzorging is zeker aan te raden om uw huid te blijven verbeteren. Aanschaf van deze producten is dan ook mogelijk.

made with love