Over Sammy

Sammy, Uw schoonheidsspecialiste aan huis

SammyNa jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en manager begon ik in 2010 aan mijn eerste avontuur: Sammy, Uw schoonheidsspecialiste aan huis.
Door finesse voor esthetiek en gedrevenheid naar huid verbetering en huidverzorging op een betaalbare wijze heb ik gekozen voor Anubis Cosmetics. Niet alleen om de aangename texturen en geuren, die betaalbaar zijn en hun beloofde resultaat bereiken.

 

Klassieke schoonheidsverzorging zoals manicure, pedicure, make-up, gelaatsverzorgingen, massage en lichaamsverzorgingen bij u thuis wanneer het voor past, voor hem en haar. Sammy volgde haar opleiding schoonheidszorgen op KA Schoten en studeerde met glans af in 2008. Na enkele jaren als manager en schoonheidsspecialiste in de schoonheidsbranche richtte ze in 2010 Sammy, uw schoonheidsspecialiste aan huis op. Naast schoonheidsverzorgingen aan te bieden bij de mensen thuis, werd na verloop van tijd de vraag ook groter naar freelance opdrachten. Dit begon met korte tijdelijk opdrachten en sinds 2017 schittert Sammy ook in het Esthetic Scarabee team naast Ellen te Deurne. Sinds 2019 kan u ook terecht bij Zilverzout te stabroek, Line (eigenaar van Zilverzout) heeft al meer dan 20 jaar beauty ervaring en ook daar vult Sammy het team aan.

Als ik niet aan het werk ben omring ik mij graag met familie en vrienden. Ik ben verzot op weekendjes weg, etentjes, een drankje en dansje maken. Uiteraard kan ik ook genieten van een voormiddagje in de badkamer die ik omtover tot een spa om mezelf te pamperen met onze pareltjes van producten.

Tot snel,

boss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *