Verzorgingen

Sammy
Uw schoonheidsspecialiste aan huis voor hem en haar

Uw favoriete schoonheidsverzorgingen door gediplomeerde schoonheidsspecialiste, Sammy bij uw thuis wanneer u er tijd voor heeft. Heerlijke verzorgingen aan eerlijke prijzen met alleen het beste uit de natuur.

 

Diensten

Bij Sammy, uw gediplomeerde schoonheidsspecialiste kan u voor volgende klassieke verzorgingen terecht:

U wenst een afspraak?

Afspraken kan u maken per telefoon, sms, whatsapp

0484 56 96 05

Stuurt u liever een mailtje?
info@beautyconcept.be

Je kan mij ook contacteren via Facebook

Waar

Antwerpen Centrum en deelgemeenten.

Ben je niet zeker of jou thuis binnen de regio valt? Neem contact op en we bekijken de opties.

antwerpen

Wie is Sammy

Na jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en manager begon ik in 2010 aan mijn eerste avontuur: Sammy, Uw schoonheidsspecialiste aan huis.
Door finesse voor esthetiek en gedrevenheid naar huid verbetering en huidverzorging op een betaalbare wijze heb ik gekozen voor Anubis Cosmetics. Niet alleen om de aangename texturen en geuren, die betaalbaar zijn en hun beloofde resultaat bereiken. (Lees meer)

Sammy

Sammy volgde haar opleiding schoonheidszorgen op KA Schoten en studeerde met glans af in 2008. Na enkele jaren als manager en schoonheidsspecialiste in de schoonheidsbranche richtte ze in 2010 Sammy, uw schoonheidsspecialiste aan huis op. Klassieke schoonheidsverzorging zoals manicure, pedicure, make-up, gelaatsverzorgingen, massage en lichaamsverzorgingen kan je terug vinden op de menukaart. Enkele jaren later zat freelance werk ook in de lift, daar zag zij ook mooi haar kans om op verschillende locaties mee te draaien. De mix van klanten en collega’s, uitgebreid assortiment aan producten van verschillende merken maken de job alleen maar uitdagender. Zodat zij zich volledig heeft kunnen ontplooien tot de schoonheidsspecialiste die ze vandaag is, benieuwd naar deze partners? Dit begon met korte tijdelijk opdrachten en sinds 2017 schittert Sammy ook in het Esthetic Scarabee team naast Ellen te Deurne en zij vervolledigd tevens team bij Beauty Glamour te Brasschaat.

In 2022 is het dan ook tijd om Beauty Concept uit te breiden en concept van beauty door te trekken op een eigen locatie.

“Het mooie in de schoonheidsverzorging is dat er altijd de uitdaging blijft om elke dag opnieuw, alle verwachtingen van de klanten te vervullen om de ultieme schoonheidsbeleving te bekomen. Onze missie bestaat eruit om met deze bijzondere totaalaanpak klanten een ontspannende en weldoende verzorging te kunnen laten genieten. Met aangepast advies bij te staan om zo samen elke dag opnieuw het beste uit onszelf te kunnen halen. A merken, ervaring en een fijne omgeving maken Beauty Concept daarom het schoonheidsinstituut waar u voor al uw noden terecht kan.”
Sammy Van Der Sanden

Als ik niet aan het werk ben omring ik mij graag met familie en vrienden. Ik ben verzot op mijn partner en onze kat Pimm’s. Weekendjes weg, etentjes, een drankje en dansje maken; horen er ook bij. Uiteraard kan ik ook genieten van een voormiddagje in de badkamer die ik omtover tot een spa om mezelf te pamperen met onze pareltjes van producten.

Bent u nog op zoek naar een freelance medewerker? Neem gerust contact op om de mogelijkheden af te toetsen.made with love